8 d’oct. 2013

EXPROREUS 2013

ExproReus és una de les fires multisectorials més importants i més consolidades de tot Catalunya. Cada any milers de persones visiten aquesta fira en la qual s’hi poden trobar tot tipus de productes: des de vehicles, fins a mobiliari per a la llar o alimentació, entre d’altres.

Jornada Tecnoligia i Productivitat

En el marc d'exproReus es realitzaran diverses jornades tècniques obertes a tots aquells professionals que vulguin millorar a la seva feina. En aquest cas, dimecres 9 d'octubre, d'11 a 13 h la sessió estarà dedicada als Hàbits i eines per a ser més productiu. La inscripció és gratuïta i la podeu fer clicant aquí.

Fibo&Vermut

També dins d'exproReus hi tindrà lloc la tercera sessió de FIBO&VERMUT. En aquesta ocasió, la jornada estarà dedicada a conèixer una experiència d'èxit. Un cop finalitzada la xerrada, els participants podran fer networking mentre prenen un vermut, gentilesa de Vermuts Miró. La inscripció és gratuïta i es pot fer en clicant aquí.

1r Cupcake Reus

ExproReus també celebrarà enguany un saló dedicat a la pastisseria creativa que amb el nom de Cupcake Reus acollirà estands de pastisseries, botigues d’estris de cuina i ingredients per a l’elaboració de pastissos i una altra part dedicada a la realització de tallers i cursos d’elaboració de pastissos i cupcakes, entre d’altres. El saló Cupcake Reus es durà a terme al foyer Marià Fortuny i obrirà només el cap de setmana de l’exproReus, els dies 12 i 13 d’octubre, tot i que l’exproReus començarà el dimecres 9 d’octubre.
Les demostracions i tallers aniran a càrrec de les empreses expositores i seran de caràcter gratuït, mentre que els cursos que s’organitzaran amb professors qualificats seran de pagament i admetran un número limitat d’assistents que en funció de la temàtica, anirà de les 4 a les 8 persones. Si us voleu inscriure als tallers, trobareu més informació clicant aquí.